För snabb och exakt spetskompetens

Konsultation

Skillnaden som vi menar mellan konsultuppdrag och ett interimsuppdrag är ofta längd och omfattning på uppdraget

Medan ett Interimsuppdrag fokuserar mer på en förflyttning, större omorganisation eller arbeta in ett nytt arbetssätt under en period om 6-12månader så fokuserar konsultuppdraget på kortare uppdrag och riktade aktiviteter. Förslag på dessa kan tex vara att:

  • Stötta VD i mindre omorganisation
  • Ta fram, utveckla och skapa struktur kring exempelvis medarbetar- och lönesamtal, onboarding, medarbetarundersökningar och eventuella rehabiliteringsplaner.
  • Skapa mätbara mål och nyckeltal.

Står du inför en utmaning?

Vad vi kallar The HRBAB-way

Med tydliga riktlinjer, samverkan med VD och ägare samt rätt rekryterad kompetens finns inga hinder, bara möjligheter. Vi arbetar nära ledningen med fokus på de mål som företaget satt upp men med ett extra öga på personal, avtal och rekryteringsfrågor.

Genom att använda dig av en extern HR-byrå får du ett till öga och en extra hand för att säkerställa lyckade rekryteringsprocesser, uppdaterade dokument och ett fungerande HR-arbete på årsbasis. Du riskerar inte heller att tappa tid på det som du gör väldigt bra dvs leder företaget och får in affärer.  På så sätt kan ni bibehålla fokus på intäkter och verksamhet medan rekryteringsprocesser och HR-arbete flyter på utan att ta er tid.

Kontakta oss

Vad våra kunder säger

Vi är mycket nöjda med samarbetet med HRBAB. Kommunikationen var professionell och snabb där vi redan efter någon vecka funnit rätt kandidat.

Andreas

Plåthuset

Jag har använt mig av HR-byrån när det var dags att rekrytera personal med specialistkompetens. Vi hade ett väldigt bra samarbete och jag kan verkligen rekommendera dem till andra företag. Bra kommunikation, bra driv och proffsigt bemötande vill jag sammanfatta HR-byråns jobb med.

Fredrik Laurin

VD , Entrade

Intresserad av att veta mer?

Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi jobbar med konsultation

Våra samarbetspartners