Artikel Nyhet

HR-Byrån i Mälardalen AB kliver stolta in som sponsor till Lukas Segersten!

Vi på HR-Byrån i Mälardalen talar mycket med våra kunder om vikten att sätta mål och aktiviteter kopplade till dessa. Att följa upp och att hålla i trots att vägen framåt kanske ter sig på annat sätt än planerat.

Någon som även verkar i samma linje är distanslöparen Lukas Segersten. En person som inte bara arbetar målinriktat utan även är en sympatisk och inkluderade person, något som vi upplever som fantastiska egenskaper.

Här nedan kommer en mer personlig presentation från Lukas själv:

Hej! Lukas Segersten heter jag, är 23 år och bor i Uppsala sedan tre år tillbaka men kommer från början från Ullbro utanför Enköping. Sedan 2017 har jag satsat på långdistanslöpning och tävlar för Enköpingsklubben EAI.

Jag gillar att tävla på alla distanser mellan 1500m och ultra men det är på maraton och längre som jag ser mig själv ha störst potential.

Ett stort mål jag har för säsongen är att slå EAI´s 40år gamla klubbrekord på maraton som lyder 2.31.41. Den 7e april ska jag springa Milano Marathon så förhoppningen är att ta rekordet då. Därefter skulle jag vilja göra det bra på SM på 100km tre veckor senare.

Mitt mål i sommar är att prestera bra på bland annat Stockholm Marathon och Ultravasan men också kapa mina personbästa på kortare distanser som 5 och 10km.

Stort lycka till i din satsning önskar vi på HR-Byrån i Mälardalen! lukas 2.jpg

mar 25, 2024

Våra samarbetspartners